Live Music

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/8 - ΩΡΑ 21:30

T.R.I.O. by RODANTHOS Bar

Έναρξη με την αγαπημένη μας Μεσσηνιακή μπάντα TRIO LIVE. Θα μας ταξιδέψουν με ελληνικό και ξένο ροκ.Οι T.R.I.O. όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν δεν είναι τρείς είναι τέσσερις. Σαν τους τρεις σωματοφύλακες που όλοι ξέρουμε ότι ήταν τέσσερις…. Δεν ήταν πάντα έτσι….

Η ιστορία ξεκινάει το 2003 όπου μια παρέα από τρεις μουσικούς πίνοντας μπύρες σε κατάστημα της παραλίας στην Καλαμάτα μην έχοντας που να πάει να ακούσει ενα live , αποφασίζει εκείνη τη στιγμή να φτιάξει ένα σχήμα και μάλιστα να προτείνει και στο συγκεκριμένο κατάστημα που βρίσκονταν να τους φιλοξενήσει την για τη σεζόν…..

Δεκαοκτώ χρόνια πέρασαν απο τότε με πάνω από 1000 live στο ενεργητικό μας με εξαιρετικούς φίλους- μουσικούς που πλαισίωσαν κατά καιρούς αυτό το σχήμα… Ενηλικιώθηκε το μουσικό “παιδί ” μας. Εμείς συνεχίζουμε να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και χαιρόμαστε όταν το μοιραζόμαστε με τους φίλους μας που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε!

Το σχήμα τώρα αποτελείται από τους μουσικούς:
Λευτέρης Παπαδόπουλος– πλήκτρα και φωνή,
Τάκης Χριστοφιλέας– μπάσο και φωνή,
Μιχάλης Μπαστακός– κιθάρα και
Μπάμπης Κληρονομίδης– τύμπανα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/8 - ΩΡΑ 21:30

BLUES ESCAPE Band by ΦΑΡΙΣ

«Το Μπλουζ είναι ζωή. Η ζωή που ζούμε τώρα, η ζωή που ζήσαμε στο παρελθόν και η ζωή που θέλουμε να ζήσουμε στο μέλλον». B.B.King (1925-2015).
Με αυτή τη φράση στο μυαλό μας φτιάξαμε το group το καλοκαίρι του 2016 ( Με τη σημερινή σύσταση από το 2018). Το group έχει επιρροές από τη blues μουσική αλλά όπως αναφέρει και το όνομά μας, θέλαμε να δραπετεύσουμε από αυτό , όπως έκαναν άλλωστε και οι πιο γνωστές rock n roll , rock και hard rock μπάντες. Έτσι λοιπόν από μεγάλους bluesman όπως Robert Johnson, Roy Hawkings, Screamin Jay Hawkings, Howlin’ Wolf μεταπηδάμε σε rock n roll ύφος Chuck Berry, Elvis Prisley και από εκεί σε Rock κομμάτια από Rory Galgher , Steppenwolf , ACDC κ.α. Τέλος το group έχει
και τις δικές του πρωτότυπες συνθέσεις επηρεασμένες από τους παραπάνω.
Τους Blues Escape αποτελούν οι:
John Forow ηλεκτρική κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνή
Γιώργος Χόχωλης ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Πάρης Χατζιαδάμ Μπάσο
Γιάννης Χαλκίδης Ντραμς

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/8 - ΩΡΑ 21:30

Τα Κίτρινα Ποδήλατα by ΜΩΜΟΣ Bar

Τα Κίτρινα Ποδήλατα είναι ελληνικό μουσικό συγκρότημα που σχηματίστηκε το Νοέμβριο του 2000 από τα αδέλφια Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά. Στο τελευταίο του άλμπουμ Οι δυό δημιουργοί, μέσα από έντεκα «διαφορετικά» tracks,
παρουσιάζουν νέες δημιουργίες τους, αλλά και επανεκτελέσεις παλαιότερων αγαπημένων τραγουδιών από την 11+χρονη πορεία τους. Άλλοτε με εξωστρέφεια και δυναμισμό κι άλλοτε με λυρισμό και εσωτερικότητα, τα μηνύματα των τραγουδιών ευελπιστούν να εφεύρουν φως και αισιοδοξία, στην πορεία προς τα όνειρά μας.
Δισκογραφία
Κίτρινα Ποδήλατα (2000), Να σε δω να γελάς (2001), Τα λόγια είναι δρόμοι (2003), Μη φεύγεις – 504 χλμ. βόρεια της Αθήνας (2004), Χρόνος (2006), Η ζωή σου φωνάζει (2007), Live ’07 (2007), Ανάδυση (2009), +10 (2010)
Ετών 16 (2013), the acoustic project-TRILOGY VOL.01 (2015), the orchestra project-TRILOGY VOL.02 (2016)
Κίτρινα Ποδήλατα – the electro project (2019)
http://www.kitrinapodilata.gr/

Let's Rock

Πίνουμε πάντα υπεύθυνα!