Χορηγοί Peloponnese Beer Fesival

Υποστηρίζουν

Χρυσοί Χορηγοί

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» υποστηρίζει ως ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ το 3rd Peloponnese Beer Festival 2023 και τον χώρο της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας!!!
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα.
Σκοπός στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι να φέρνουν το νερό κοντά μας. Πιο κοντά σε όλους τους πελάτες, που έχουν ανάγκη από αυτή την πολύτιμη πηγή ζωής. Γιατί το καθαρό νερό είναι πηγή ζωής. Καθημερινά, στη ΒΙΚΟΣ Α.Ε., σχεδιάζουν, επιλέγουν και εκτελούν όλες τις δραστηριότητες με τον απόλυτο σεβασμό που απαιτεί μια τέτοια πηγή ζωής.

ΒΙΚΟΣ ΑΕ
Τ: (+30)26510 61951
info@vikoswater.gr
https://www.vikoswater.gr/

ThreeQue : Digital Agency & CRM experts


ThreeQue : Digital Agency & CRM experts

H ThreeQue παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για τη δημιουργία της νέας ψηφιακής σας εικόνα!
Digital Marketing | Graphic Design | Web Design | Μηχανογράφηση
Δημιουργεί λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε την κερδοφορία σας!

Τ: 212 0003101
Email: hello@threeque.com

H Farmer Messiniaki Χονδρικό Εμπόριο – Επεξεργασία – Συσκευασία Ξηρών καρπών & Αποξηραμένων φρούτων. Mε μεγάλες δυνατότητες παραγωγής και συσκευασίας αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτης σας για τη δημιουργία της ιδιωτική σας ετικέτας με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα

Τ: 27220 25353
Email: info@farmermessiniaki.gr

Υποστηρίζουν

ΜΕΓΑ Χορηγοί

Το ξενοδοχείοElite City Resort είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση και την εξυπηρέτησή των επισκεπτών του.Έχει δημιουργήσει δύο χώρους καταλυμάτων και φιλοξενίας, το Elite City Hotel και τα Elite Villas.
Με θέα το μαγευτικό Μεσσηνιακό Κόλπο, μπορείτε να απολαύσετε τις πολυάριθμες και πολυτελείς υπηρεσίες, σε έναν ευρύ χώρο 35 στρεμμάτων, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ανακαλύψτε το Elite, ανακαλύψτε τη φιλοξενία!
ELITE HOTEL Ναυαρίνου 237, 24100, Καλαμάτα
Τ: (+30) 27210 22434
✉️ info@elite.com.gr
Υποστηρίζουν

Χορηγοί

H Inox Vessel Hellas και φέτος υποστηρίζει ως ΧΟΡΗΓΟΣ το 3rd Peloponnese Beer Festival και το χώρο της Ελληνικής ζυθοποιίας.
Οι INOX VESSEL HELLAS A.E. και “CONSTRINOX M. & A. ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΗΣ Α.Ε εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιούνται στην κατασκευή δεξαμενών και μηχανημάτων γάλακτος, ζύθου, οίνου, ελαιόλαδου, αναψυκτικών, νερού, τροφίμων και χημικών.
Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με έμπειρους μηχανολόγους και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό αναλαμβάνουν την πλήρη μελέτη και κατασκευή ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων Ζυθοποιείων, Οινοποιείων και γενικότερα βιομηχανιών υγρών τροφίμων.
INOX VESSEL HELLAS A.E. ΡΙΤΣΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Τ.Θ. 18918 – 34100 ΧΑΛΚΙΔΑ
Τ. +30 22210 34910-12
✉️info@inoxvessel.gr
Η TFT – Tesco Food Technology : 60 Χρόνια πρωτοπόρος στην τεχνολογία τροφίμων και ποτών, υποστηρίζει ως ΧΟΡΗΓΟΣ το
3rd Peloponnese Beer Festival 2023 και τον χώρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας!
Προμηθευτής φυγόκεντρων/clarifiers SPX Seital
Προμηθευτής λύσεων πλήρωσης σε βαρέλι /μπουκάλι / κουτάκι της Comac
Η TFT παρέχει τη δυνατότητα της ολοκληρωμένης ανάληψης ενός έργου, ξεκινώντας από το στάδιο της μελέτης/σχεδιασμού, για την προσθήκη μιας τεχνολογικής εξέλιξης σε μια γραμμή παραγωγής και φτάνοντας ακόμα και μέχρι τη δημιουργία ενός ολόκληρου εργοστασίου.
Αναλαμβάνουν τη συνολική μελέτη και δημιουργία ενός εργοστασίου παραγωγής και το παραδίδουν στον πελάτη “με το κλειδί στο χέρι”.
Προσφέρουν μια πλήρη γκάμα εξοπλισμού για την παραγωγή, την επεξεργασία, την ψύξη, τη συσκευασία και τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και ποτών.
Παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις διεθνώς για τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, προτείνοντας λύσεις για τη βελτίωση ποιότητας, την αύξηση της ασφάλειας και τη μείωση του κόστους της παραγωγικής διαδικασίας.
Αποδεδειγμένη Αξιοπιστία | Επαγγελματισμός | Τεχνογνωσία | Διεθνείς Συνεργασίες
Tesco Food Technology Παραδείσου 10, Μαρούσι Αττικής.
Τ: (+30) 213 0070100
✉️ info@tft.gr

Η GEO FENCE and Metal Constructions: Κατασκευές περιφράξεων – Μεταλλικές κατασκευές – Εμπόριο, υποστηρίζει ως το 3rd Peloponnese Beer Festival 2023 και τον χώρο της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας!!!
Η εταιρεία Geofence εμπορεύεται και κατασκευάζει σύρματα, σωλήνες και και χαλυβουργικά προϊοντα. Έχει την έδρα της στη Μεσσηνία και διαθέτει ιδιόκτητες αποθήκες. Ταυτόχρονα δραστηριοποιείται σε μεταλλικές κατασκευές και τοποθέτηση περιφράξεων.
Περιφράξεις σε οικόπεδα , αγροτεμαχια, εργοστάσια, φωτοβολταϊκα, εταιρίες, σπίτια
Μεταλλικές κατασκευές κάθε είδους
Geofence 1o χλμ. Μεσσήνης-Καλαμάτας
Τ: (+30) 27220 23334, 6982 480420
✉️ geofence.gr@gmail.com
geofence.gr


Σόλωνος 8Δ, Καλαμάτα 24100 (ένατι Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας)
Τηλ.: 27210 89810 -Κιν.: 6949 120 123, info@pyrodomiki.com

Εαν επιθυμείτε να προβληθείτε και να υποστηρίξετε το Peloponnese Beer Festival, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: ebeeries@gmail.com